Warning: A non-numeric value encountered in /home/debbqbra/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5467

Honigcomplex

Het Honigcomplex is de nieuwe hotspot aan de Waal. De voormalige Heinz/Honigfabriek in Nijmegen is tot 2021 beschikbaar voor tijdelijk, creatief en innovatief ondernemerschap.
Het karakteristieke complex ligt in het westen van de stad. Bouwfonds en gemeente Nijmegen ontwikkelen hier de komende jaren een nieuw Waalfront.

Honig Events

Honigevenementen is de centrale organisatie voor evenementen binnen het Honigcomplex. We kennen alle ondernemers goed, we weten wat ze te bieden hebben en waar de sterkte punten van de verschillende bedrijven liggen.

In de oude werkplaats

“In de Oude Werkplaats” is een creatief Ruimte aan de rand van het centrum van Nijmegen  waar je letterlijk zelf aan het werk kunt tijdens een van de vele workshops.

Opoe Sientje / De Kaaij

Bent u op zoek naar een unieke locatie voor een feest, vergadering, presentatie of borrel? In het sfeervolle Ruim van de Opoe Sientje bent u van alle gemakken voorzien. Heeft u grotere plannen? U kunt ook het hele schip afhuren.

Laat de sirenes loeien!

Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden, brandweerwagens en brandweermannen?

Contact