Warning: A non-numeric value encountered in /home/debbqbra/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5467

De brandtweerlieden

Het materiaal

Onze Duitse brandtweerwagens staan samen met de barbecues en smokers in ons materiaal voorop. De brandtweerwagens zijn inzetbaar op iedere locatie en kunnen worden gebruikt als foodtruck of bar/bluswagen voor de drank. Naast onze brandweerwagens hebben wij verschillende soorten barbecues tot onze beschikking, waaronder smokers, keramische barbecues, spit- en beerkegbarbecues. Ons uitgebreide materiaal maakt de mogelijkheden voor uw catering divers. Wij bouwen met plezier een mooi buffet of feestelijke tent op.

BRANDTMEESTERS

Met een passie voor koken met pure producten, bereiden wij uiteenlopende gerechten vers op locatie. Wij rukken uit voor uw bedrijfsfeest, workshop, intiem diner of evenement. Wij stemmen graag samen met u het menu af op uw wensen.

Ons doel is perfect maatwerk te leveren en uw verwachtingen te overtreffen. De BBQ Brandtweer staat niet alleen voor barbecueën op locatie, maar voor catering in welke vorm dan ook.

Laat de sirenes loeien!

Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden, brandweerwagens en brandweermannen?

Contact